Van het bestuur van Innoord hebben wij te horen gekregen dat wij na de
voorjaarsvakantie (maandag 1 maart 2021) weer volgens het oude rooster open mogen. Wij zijn heel blij dat wij alle lessen en activiteiten weer mogen aanbieden. Hiermee bedoelen wij onder andere de theaterlessen, gymlessen en de bevolessen. De Pauzecarrousel en de Leercarrousel zijn ook weer toegestaan, maar hieraan zitten nog wel een aantal regels verbonden. Later in deze brief leest u meer uitleg hierover.

De gespreide start- en eindtijden zullen we nog behouden en die zien er als volgt uit:
Brengen/halen/pauze tussen de middag
Zoals u kunt zien kunnen de kinderen die geen gebruik maken van de Pauzecarrousel op ma t/m vr tussen de middag worden opgehaald en weer gebracht.
LET OP: het schema voor de woensdag staat lager!

Maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag
Groep 1/2 & groep 3 komt om 8:30 naar school en heeft les tot 11:45

Groep 4 komt om 8:45 naar school en heeft les tot 12:00

Groep 5 komt om 8:30 naar school en heeft les tot 11:45

Groep 6 komt om 8:45 naar school en heeft les tot 12:00

Groep 7 komt om 8:30 naar school en heeft les tot 11:45

Groep 8 komt om 8:45 naar school en heeft les tot 12:00
vanaf 13:15 tot 15:15 zitten zij weer op school

Woensdag afhankelijk van de leercarrousel (staat op de jaarkalender)
Groep 1/2 komt om 8:30 naar school en wordt om 12:30 opgehaald
Groep 3 tot 5 komt om 8:30 naar school en wordt om 12:15 opgehaald
Groep 6 tot 8 komt om 8:30 naar school en wordt om 12:15 opgehaald
De groepen die GEEN leercarrousel hebben komen 8:45 naar school en worden 12:30 opgehaald.
Groepen 7 en 8 komen zelfstandig naar school en gaan zelfstandig naar huis.

Ingang/uitgang
Groep 1/2a Kleuteringang
Groep 1/2b Kleuteringang
Groep 3 Kleuteringang
Groep 4 Ingang kopse kant
Groep 5 Ingang kopse kant
Groep 6 Kleuteringang
Groep 7 Hoofdingang via hek waterkant
Groep 8 Hoofdingang via hek waterkant

Leercarrousel
Gelukkig mag de leercarrousel weer plaats vinden. Wij hebben gemerkt dat de kinderen behoefte hebben aan afwisseling.
Vanaf de voorjaarsvakantie krijgen de groepen 3 t/m 5 en 6 t/m 8 op woensdagen weer les volgens de leercarrousel. In plaats van dat de kinderen naar hun muziek/gym/bevo/techniek meester/juf lopen komen deze juffen en meesters bij hun in hun lokaal les geven. Juf Kimberly haalt de kinderen in hun lokaal op en loopt samen met hen naar de gymzaal. De kinderen worden dus niet meer gemengd met kinderen uit andere klassen, dit alles om het besmettingsrisico laag te houden.

Pauzecarrousel
Op maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag kunnen de kinderen tussen de middag weer gebruik maken van de overblijf. Samen met stichting Wijsneus hebben wij een mooie samenstelling gemaakt van enthousiaste vakdocenten. Zij komen alleen langs om de kinderen een activiteit aan te bieden met andere leerlingen uit hun eigen groep en verlaten na de les de school weer. De leerlingen kunnen dus nu even niet kiezen uit verschillende zones en activiteiten maar wij verdelen het aanbod zo eerlijk mogelijk over de vaste groepen.