Pauzecarrousel

Pauzecaroussel

De school heeft afscheid genomen van de  overblijf.  Kinderen en leerkrachten hebben hun pauze nodig  om in de middag weer met energie en aandacht aan de slag te gaan.

Toch kunnen kinderen tussen de middag op school blijven. De leerlingen kunnen rustig eten.

Daarnaast bieden we de kinderen tussen de middag educatieve ondersteuning aan, begeleid door professionele krachten.

De Pauzecarrousel zorgt ervoor dat kinderen ook tussen de middag educatief , cultureel  en sportief uitgedaagd worden. Het aantal kinderen dat deelneemt stijgt nog steeds.

Kinderen, ouders en leerkrachten zijn enthousiast over het programma wat de school samen met stichting Wijsneus en het jongerenwerk van stichting Dock, en de Muziekschool aanbiedt

Meld u hier aan voor de pauzecaroussel